Over ons

Mentaal Krachtig training & coaching is op 1 januari 2015 als eenmanszaak opgericht door trainer/coach John Elskamp.

De focus van Mentaal Krachtig training & coaching ligt in het begin voornamelijk op het geven van trainingen op het gebied van Stressreductie [HeartMath methodiek], Vitaliteit [Bewegen, Mentaal, Voeding] en Persoonlijke effectiviteit [Mentale trainingen]. Deze trainingen werden op dat moment gegeven op een door de klant gewenste locatie, Zuiderlaan 5 te Twello en Deventerweg 2 [sportcomplex vv Oene] te Oene.

Door een snelle groei en de wens van een eigen locatie voor het geven van trainingen en workshops is er begin december 2017 besloten om te gaan verhuizen naar de Molendwarsstraat 54 te Twello. Na anderhalf jaar bleek deze ruimte al te klein en zijn we, sinds 1 juni 2019, gevestigd aan de Johan Willem Frisostraat 5 en 5A in Twello.

Doordat Mentaal Krachtig training & coaching nu een eigen locatie heeft kunnen zij ook het aanbod op het gebied van fysieke trainingen uitbreiden. Zo wordt er naast outdoor combi-fit [bootcamp] trainingen ook Personal training [ook leefstijl coaching] en small group trainingen toegevoegd.

Mentaal Krachtig training & coaching probeert zoveel mogelijk mensen op een verantwoorde manier aan het bewegen te krijgen.

Vanaf 1 mei 2018 verzorgt Mentaal Krachtig training & coaching ook blessurebehandelingen en/of behandeling van pijnklachten onder de naam Energy Key Twello, middels de Key [Physiokey/Sanakey] methodiek [KeyHealth] en is Beatrice Prins aangesloten bij Mentaal Krachtig training & coaching.

Naast de genoemde fysieke trainingen en blessurebehandelingen/behandeling pijnklachten blijft Mentaal Krachtig training en coaching trainingen & workshops verzorgen op het gebied van stressreductie, vitaliteit [leefstijl] en Persoonlijke effectiviteit [Mentale trainingen]. Dit op onze eigen locatie, maar in company trainingen/workshops en op door de klant gewenste locatie[s] blijven tot de mogelijkheden behoren.

Mentaal Krachtig training & coaching is en blijft kleinschalig en persoonlijk. Hierdoor kunnen wij altijd zorgen voor persoonlijke begeleiding.

Meer informatie over onze visie, trainingsmogelijkheden en tarieven vindt u op deze website. Uiteraard zijn wij ook altijd telefonisch [06-14543549], via e-mail info@mentaal-krachtig.nl of via het contactformulier bereikbaar voor meer informatie.