EnergyKey

Activatie zelf herstellend vermogen van het lichaam
Last van acute-/chronische (pijn)klachten [rugpijn, gewrichtspijn, spierdisfunctie] en/of spanning? Uw huidige behandelmethode helpt niet of onvoldoende? Dan kan een [ondersteunende] behandeling met de keyhealth methode, waarbij het zelf herstellend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd, uitkomst bieden. Inmiddels zijn meerdere klanten (met een diversiteit aan klachten) succesvol behandeld.

Volgens de huidige anatomische inzichten bestaat het lichaam niet uit losse onderdelen als spier, bot, pees, band, meniscus, huid, zenuw, orgaan maar zit alles aan elkaar vast. Het weefsel dat alles met elkaar verbindt, heet bindweefsel of Fascie. Dit bindweefsel verbindt ook verschillende spieren met elkaar. Hierdoor is het bijv. mogelijk dat een beperking in de enkel, via de fascia, een pijn geeft in de knie, heup, rug en zelfs hoofdpijn. De fascia vormen o.a. vliezen waar de spieren in liggen en deze hebben ook weer vertakkingen met de huid. Als alles juist staat ‘afgesteld’ beweegt u soepel en krachtig. Zodra dit niet het geval is kan één of meerdere behandeling(en) met de sanakey mogelijk uitkomst bieden.

De sanakey is een medisch product binnen de bewezen adaptieve impuls therapie. Zowel voor snelle pijnvermindering als bij acute en chronische symptomen, in verschillende situaties biedt de sanakey een aanzienlijk aantal mogelijkheden voor snel resultaat.

Door impulsafgifte op het huidoppervlak vindt een unieke interactie met het autonome zenuwstelsel plaats. Via deze ‘dialoog’ worden de oeroude elektrische regelsystemen van het lichaam geactiveerd, zodat zij kunnen reageren en herstelprocessen (beter of opnieuw) opstarten.

De sanakey activeert met elektrische impulsen het zelf herstellende mechanisme door met het autonome zenuwstelsel een directe dialoog aan te gaan. De impulsen worden steeds individueel aangepast aan het lichaam. De interactie verloopt snel, wel tot een paar duizend keer per seconde. Zo wordt het autonome zenuwstelsel beïnvloed en daarmee de aanpassing en regulerende processen in het lichaam.
De sanakey is gemaakt om pijn in het bewegingsapparaat te behandelen, in zowel acute als chronische situaties. In een acute situatie is het eenvoudig om via de huid de beste behandelplaats te vinden en met biofeedback gestuurde impulsen herstel in het lichaam te activeren. Zo kan meteen hulp geboden worden door snel pijn te verminderen en de afvoer te stimuleren.

Bij chronische pijn of een blessure die maar niet overgaat helpt de sanakey om het herstel mechanisme opnieuw te activeren, als pijn management tool en ondersteunend bij therapie (fysiotherapie, sporttherapie, acupunctuur, osteopathie enz.). Met uiterst eenvoudige werkwijzen kunnen bijvoorbeeld rugpijn, gewrichtspijn, spierdisfunctie en spanning effectief behandeld worden.

Afspraak maken?
Bel John: 06-14543549
of Beatrice: 06-81463855

energykeytwello@gmail.com